Filmfestival

Ja daar ben ik weer… Vandaag Erica opgehaald vanaf St. Pancras Station. Daarna even de koffer naar het hostel gebracht en toen Londen onveilig gemaakt! Als eerste Covent Garden, een gezellige winkelstraat met onwijs leuke winkels, inclusief een mega-grote Apple winkel. Eén van de verkopers vertelde me dat dit de grootste is in de wereld. Wauw, ik had gelijk een bakje nodig… Geweldig!

Daarna hebben we in een leuk cafeetje even een colaatje gedronken en kregen we het idee om naar de film te gaan. Ik had tussen Piccadilly Circus (waar het hostel zit) en Trafalgar Square een bioscoop gezien, dus met de metro naar Piccadilly. Bios opgezocht, maar daar draaide geen leuke films, even gevraagd aan de dame achter de kassa, die zei dat er op Leicester Square 4 bioscopen zaten en dat we daar dus veel meer keus hadden… Weer terug naar Leicester Square dus! Bij de eerste bioscoop die we zagen naar binnen gelopen, maar het was een beetje vaag en het leek erop dat daar maar 1 film draaide (waar we overigens nooit van gehoord hadden), dus doorgelopen naar de volgende bioscoop. Daar draaide wel een aantal films, waaronder ‘The Switch’ met Jennifer Aniston en Jason Bates. Maar die film begon pas om 20.40, dus hadden we genoeg tijd om even een bord spaghetti te eten bij een leuk Italiaans restaurantje. Op het plein stonden wel wat hekken en er liep ook wat beveiliging en de posters overal van de film ‘Let Me In’ en ‘London Film Festival’ deden ons vermoeden dat er een soort van première was. Eén van de beveiligingsmensen vertelden ons dat het inderdaad om een première ging, maar ze wisten niet of er celebrtities kwamen (yeah right…).

We zaten toevallig op het terrasje naast de betreffende bioscoop en het werd steeds drukker met filmcamera’s en beveiliging, maar we konden alles precies zien! Aan het tafeltje naast ons zaten 2 Britse meiden en Erica vroeg of die film erg bekend was en bleek dat één van die meiden op de pr-afdeling van het bedrijf dat die film had gemaakt, dus zij wist ons alles te vertellen over de 2 jonge hoofdrolspelers in de film! Het was niet echt een kaskraker, maar op zich wel een goede film. Bleek dat gister Keira Knightley ook op het festival was.

6 reacties

 1. hey

  haha dat ken ik dat filmfestival was vorig jaar ook rond die tijd in londen:).
  grappig om te zien is dat drukte veel meiden bij hekken en paparazzi:P.
  heb ook even gekeken troen maar vond er niet veel aan en hans ook niet die boeit dat helemaal niet,
  meestal duurt het 2 of 3 dagen.
  bij ons was 50 cent er maar niet gezien.
  veel plezier nog, word al jaloers van allle verhalen.

 2. Vanuit Kreta kan ik je toch nog volgen. Fred heeft een soort Dongel aan de laptop hangen.
  Leuk om omaar in een filmfestival verzeild te raken en iemand geeft je nog tekst en uitleg ook.
  Veel plezier met Erica de komende dagen.

  Ps wij hebben Jenny Arean gespot hier in Mirtos.Jij zal haar wel niet kennen, maar de ouderen onder ons wel.

 3. Ha die Ingeborg,
  Probeer ook al een paar keer een berichtje achter te laten maar het lukt ook niet, Hansje gaat me nu even helpen… Tot nu toe klinkt het al helemaal goed! Ben best jaloers! Mooie foto’s! Geniet van al je berichtje, nog anderhalf jaar te gaan!!! Wordt nog een hoop lezen!!!
  Liefs, Simone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief