London Zoo

Een kort berichtje vandaag…

Nadat ik gister ietwat last van mijn voeten had, deed ik het deze dag wat rustig aan. Het was ook een stuk frisser dan voorgaande dagen, dus nu alleen een bezoekje aan de dierentuin. The London Zoo is een vrij kleine dierentuin, maar heeft toch wel interessante dieren, er is bijv. een reptielen-huis, een paviljoen vol met ‘bugs’ en een paviljoen met ‘nachtleven’. In het laatste paviljoen hing trouwens een kunstwerk van glasvezel-draden met daaraan plastic druppels gemonteerd, dat constant veranderde van kleur, (“Twilight Shower” van Bruce Munro, 2010) ik heb toch wel even een tijdje staan kijken!! De vlindertuin vond ik wat aan de kleine kant, maar er vlogen wel mooie vlinders en motten rond. Een redelijk grote vlinder vond mijn jas een mooie plek om te gaan zitten, ik zie het als het bewijs dat ik lekker ruik…

Morgen komt Erica! Gezellig!!

6 reacties

  1. Glasvezeldraad met een soort van plastic ‘druppel’ eraan die steeds van kleur veranderde. Ik vond het erg interessant!

 1. Hey Borg,

  goed bezig! Je hebt heel wat te vertellen en mooie foto´s (uiteraard) gemaakt… veel plezier met Erica daar!

  Liefs, neef

 2. hoi
  zondag is het erg leuk in de covent garden allemaal straat theater een aanrader, en ben je ook al bij nothing hill geweest??? ook erg mooi met de gekleurde huisjes en wie weet kom je Hugh Grant tegen, niet verkeerd toch???
  nog een kuzzzzzzzzzzzzz 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief