Free Walking Tour

Vandaag na het opstaan even de folders doorgebladerd die ik gister verzameld had. In één van de folders stond een free walking tour van ongeveer 2,5 uur. Leek me wel interessant! De tour begon om 13:00 uur, dus ik had nog even de tijd om vlakbij even een tosti te eten en een kopje thee te drinken. Daarna met de Underground naar Hyde Park Corner. Ik was ongeveer een uur te vroeg, dus ik heb eerst een wandeling gemaakt in Hyde Park. Het zonnetje scheen en er stond een zacht briesje, een heerlijke nazomerdag!

Daarna was het verzamelen bij Wellington Arch voor de free tour. We zijn onder andere langs Buckingham Palace gelopen, Trafalgar Square, Westminster Abbey en The Houses of Parliament. Na de tour ben ik doorgelopen naar de London Eye voor een ‘flight’ en daarna over de Southbank en Waterloo Bridge gelopen en daar ben ik ergens op de bus gestapt terug naar Piccadilly Circus. De gids had trouwens een leuk verhaal over die guards die zo herkenbaar zijn; een toerist deed er vorig jaar eentje na en die kreeg mooi klappen van die guard… Het schijnt een hit te zijn op youtube!

Morgen wat uitgebreider op pad!

Het filmpje waar de toerist klappen krijgt…

7 reacties

    1. Nee, still alive! was wel even wennen… Bij het oversteken zag ik iemand slapen in een auto, dus ik schrok me rot, want ik dacht dat het de bestuurder was, haha!

  1. Heey ing!!! Je reis is begonnen!! En nu al de comfort in het openbaar vervoer ervaren! 😀 fijn he dat reizen haha Geniet ervan meis, ik hou je verhalen in de gaten en laat je weten wat ik doe!! liefs en een dikke kus

  2. Ingeborg!

    Mooi uitzicht vanaf London Eye op zo’n dag, wanneer het ook maar iets bewolkter is, is het zicht ook stukken minder.

    Veel plezier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief