Weer een wijziging…

Ja ja, weer een wijziging… Alles is compleet omgegooid. Maar deze keer is het écht definitief, want ik heb een aantal vluchten en hostels geboekt!

In mijn vorige blog had ik definitief besloten om naar Australië te gaan, maar 4 dagen daarna werd het nog even spannend, want het uitzendbureau belde dat ze met spoed iemand zochten voor een klus hier in Lelystad. Ik wist niet hoe dit zou uitpakken, dus ik heb bij het gesprek wel verteld over mijn plannen, maar ook dat ik het best nog wel uit kon stellen als het zo uitkwam.

Ik heb natuurlijk al veel gekeken naar tickets enzo, maar toen ik laatst mijn Round-the-world-ticket wilde gaan boeken, kon ik het het ticket niet meer vinden op de site en brochure (er zitten dus ook nadelen aan een lange voorbereiding…). Maar dit geeft mij weer wat om over na te denken en het is natuurlijk een stuk flexibeler als je niet aan die 12 maanden vast zit. Losse tickets zijn misschien ietsje pietsje duurder, maar geeft je veel meer vrijheid! En met meer tijd om te werken is dat ook weer opgelost… Wat de route betreft; er woont familie net weer in Amerika, dus misschien kan ik die wel een bezoekje brengen! Ze wonen ook niet ver van de Niagara Falls, dus dat is helemaal niet verkeerd, want die staan al lange tijd op mijn ‘dit-wil-ik-ooit-nog-eens-zien’ lijstje. Net als het Noorderlicht trouwens. En laat het vliegtuig van Londen naar Boston nou net een tussenlanding maken in IJsland… Als ik nou goed plan en de natuur werkt ook een beetje mee, zou het maar zo kunnen zijn dat ik dat ook nog even mee pik…

Oja, Londen… Ik dacht, als je dan toch érgens moet beginnen, waarom dan niet in Londen?! Deze stad staat trouwens ook al behoorlijke tijd op bovenstaand lijstje… Erica komt ook nog langs, dus dat wordt helemaal gezellig!

2 reacties

 1. Hoi Ingeborg, ik ga je volgen op deze reis. Een reis met bijzondere momenten vermoed ik…..
  Veel succes met de laatste voorbereidingen.
  dikke kusssssssss

 2. Ha die Ingeborg

  Het is er dan toch van gekomen. Ik vind het moedig hoor, zo alleen op stap. Het zal ook best moeilijk zijn denk ik. Gelukkig kunnen we je volgen en reageren. Je kan lekker skypen met de dierbaren en zo is iedereen toch dichtbij. Een hele mooie reis, met prachtige ervaringen gewenst. We hopen dat het je alles brengt waar je op hoopt. We zullen je volgen en zo ook de reis een beetje meemaken.

  Hartelijke groet

  Henk, Diny, Danielle en Marlinde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief