It’s the final count-down

Na lang denken en wat tegenslag op de arbeidsmarkt (kut-crisis!!), heb ik besloten om nu toch maar te vertrekken en over een jaar te kijken hoe het dan is in de grafische wereld… De vertrekdatum staat nu op 10 oktober 2010 (10-10-10), leek me wel een leuke datum om te vertrekken! Die datum is al meerdere keren gewijzigd, maar ik denk dat deze echt definitief is, want ik heb voor oud & nieuw in Sydney al geboekt! Dat was nog vrij lastig, want ik had van te voren al bedacht in welk hostel ik wilde verblijven, maar die was al volgeboekt, net als alle andere hostels… Dus nu wordt het kamperen 🙂 maar dat geeft natuurlijk niet, het is daar dan op en top zomer! De camping heet Lane Cove River Tourist Park en ligt vrij centraal in Sydney, ongeveer 15 km van de wereldberoemde Harbour Bridge en Opera House.

En de laatste vaccinaties zijn binnen! Nu is het aftellen geblazen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief