Geen vuurwerk

Ik had er helemaal zin in, koninginnedag-vuurwerk op Scheveningen en ik was behoorlijk op tijd naar het strand gegaan want ik kon op internet niet veel vinden over hoe laat het zou beginnen (misschien een indicatie??) Door de harde wind was het wel wat frisjes, maar dat vond ik een mooi excuus voor een lekker kopje thee bij een leuke strandtent genaamd ‘Peukie’. Ze hadden lekkere chillmuziek en goede bediening. Nadat ik mij had opgewarmd in het zonnetje en uit de wind heb ik besloten een strandwandeling te maken, weer eens wat anders! De harde wind was wel perfect om te kite-surfen, het leek dan ook wel spits-uur… Maar dat zorgt ook wel weer voor wat mooie plaatjes!

Toen de zon eenmaal onder was, werd het nog frisser, dus toen was het weer tijd voor een warm kopje thee! Dit keer bij ‘Bora Bora’ een strandtent die mij naar binnen lokte met lekkere jazz en gezellige kaarsjes op tafel. Verderop zaten een paar Engelsen die volgens mij al aardig wat op hadden, toen ik later weg liep, vroeg één van die jochies of ik ‘m wilde helpen zijn fiets de trap op te tillen, en hij vertelde dat hij uit Engeland kwam, dus ik vroeg ‘m wat ie van Nederland vond, en hij vond het maar ‘rubbish’. Ik moest er wel om lachen, zo’n klein roodharig ventje met sproeten en in dat correcte engels…

Vuurwerk Koninginnedag 2006

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief