Adobe Creative Suite 5

Eindelijk, Adobe Creative Suite 5!! Vers van de pers, vandaag 12 april gelanceerd onder andere in Amsterdam bij de Adobe User Group en toevallig was ik daar ook… Ik was erg nieuwsgierig naar de nieuwe functies van CS5 en ik was dus behoorlijk op tijd om een goede plek te kunnen bemachtigen. Ik was zelfs zo vroeg, dat ze vroegen of ik wilde helpen, er waren minder mensen dan normaal en eigenlijk kwamen ze wat handen te kort… Ik ben de moeilijkste niet, dus ik heb geholpen met het registreren van de mensen die binnenkwamen. Jammer dat ik dus als één van de laatsten de uitverkochte zaal in kon… Maar dat was ook weer niet zo heel erg, want er was een lezing over een bedrijf dat veel deed met Flash, en daar heb ik niet echt veel verstand van, dus daar kon ik best mee leven… Waar ik echt voor kwam, Adobe Creative Suite 5, dat was pas na de pauze en dat heb ik van het begin tot het einde kunnen volgen!

Hier wat filmpjes met een aantal van de nieuwe functies. Meer filmpjes met onder andere tutorials van alle Adobe programma’s op AdobeTV. Enjoy!

Enkele nieuwe functies in Adobe InDesign CS5

Enkele nieuwe functies in Adobe Photoshop CS5

Enkele nieuwe functies in Adobe Illustrator CS5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief