Neefje of nichtje?

Zoals de meesten van jullie waarschijnlijk wel weten, krijgen Ewout & Erica in eind mei/ begin juni gezinsuitbreiding en vandaag mocht ik mee naar de ‘pret-echo’. Ik heb zo af en toe wel eens een echo voorbij zien komen, maar ben nog nooit bij het maken van een echo geweest. Vandaag heb ik dus ‘live’ mijn nieuwe neefje of nichtje mogen bewonderen, echt geweldig om te zien! Hij/zij was best een druktemaker en het leek op het scherm net of hij/zij aan het zwaaien was (Matthew zwaaide elke keer netjes terug). De arts legde alles uit en liet alles zien; het hartje en de hartslag; de navelstreng en je zag dat de maag al gevuld was met vruchtwater.

Als je er over nadenkt is het natuurlijk echt een wonder dat er een compleet mensje ontstaat uit een klontje cellen, en ik vond het geweldig om dat mensje al te zien bewegen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief