Type In Motion

Gister naar een meeting geweest van de Adobe User Group in Amsterdam. Type in Motion. Het was mijn eerste meeting, en ik dacht eigenlijk dat ik tussen veel ‘grijs’ zou zitten, maar tot mijn verbazing bestond het publiek voornamelijk uit jongeren. Volgens mij zaten er ook een paar complete schoolklassen. Ik vond de sprekers ook erg inspirerend en eye-opening! Ik vond het ook erg leuk kleine dingetjes te herkennen in de sprekers en te zien dat er mensen zijn die nog gekker zijn op typografie dan ik… En zo leer je dan ook nog het één en ander. Dus mensen, word lid van de Adobe User Group!

De sprekers; Aad van DommelenJay SunsmithPipslabRosa Maria KoolhovenBengNiels ‘shoe’ Meulman en Underware.

Hier een kleine impressie… (foto’s heb ik geleend van de Adobe Usergroup website)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief