Weer een nieuw idee

Ik ben nu al een hele tijd bezig met het voorbereiden van mijn reis, en eigenlijk gebeurt er maar weinig… Ik heb besloten om de kosten naar beneden te krijgen, door ergens anders te gaan wonen, daardoor heb ik mijn baan opgezegd. Het mooie was dat ik gelijk bij de foto-winkel terecht kon, maar hier heeft de crisis ook toegeslagen en nu zit ik thuis zonder werk. Nou komt er nog niks van sparen… En mijn leven staat in principe al 2 jaar op hold, alle grote beslissingen worden genomen met Australië in mijn achterhoofd.

Eigenlijk wil ik verder in mijn vakgebied, een cursus doen, meer leren, maar dat kan niet, want ik ben aan het sparen voor Australië… Ik wil graag een plek voor mezelf, een flatje ergens, maar dat heeft geen zin, want volgend jaar ben ik alweer weg… Eigenlijk wil ik huisje boompje beestje, maar mijn leven staat op hold. Alles schuif ik naar 2011, want dan ben ik pas weer terug…

Dus, wat als ik nou eens in Australië een cursus ga doen, webdesign bijvoorbeeld, dan zit ik wel voor een half jaar op dezelfde plek, maar als je 2 avonden in de week naar school gaat, kun je de rest van de week gebruiken om een baantje te vinden en geld te verdienen! Misschien wel een baan in de grafische branche, het kan toch niet zo zijn dat er daar minder werk is dan hier in Lelystad… En je combineert gelijk een mooie bestemming met het nuttige van een opleiding.

Ik denk dat ik hier eens wat meer informatie over ga opzoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief