Toch maar volgend jaar

Vorige maand heb ik defin­i­tief besloten om pas in mei 2010 te vertrekken. Dat komt met een aan­tal din­gen beter uit, en hoe langer je de tijd hebt om te sparen, hoe meer geld je hebt… En het geeft mij nog wat extra tijd om wat zaken te regelen. Gelukkig verander ik niet zo vaak van mening over de datum van vertrek en dat soort dingen… Haha, nou ja, het houdt me van de straat zullen we maar zeggen.

Afgelopen week ben ik ook bij Bever Zwerf­s­port geweest, dat is echt een mega-grote winkel met zo’n beetje alles wat je als back-packer nodig hebt. Hier ging mijn hart sneller van klop­pen… Een boekje gekocht over ‘gezond op reis in Aus­tralië, Nieuw-Zeeland en de Pacific’, leek me wel handig. Ook 2 boek­jes over wildlife in Aus­tralie en Nieuw-Zeeland. Mijn boekenkast raakt aardig vol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief