Vrijheid Blijheid

Ik twijfel erover of ik echt ga backpacken, of dat ik alles van te voren boek, want beiden hebben zo hun voor- en nadelen…. Als ik ga backpacken, vertrek ik in november. Als eerste ga ik dan naar Nieuw-Zeeland, vanaf daar reis ik verder naar Sydney waar ik dan ben met oud & nieuw. Dit moet ik wel boeken, want het zal wel druk zijn rond de jaarwisseling….

Daarna kun je dan je eigen gang gaan. Als een stad meer attracties heeft dan verwacht (of het valt tegen), kun je altijd een paar dagen langer of korter blijven. Je zit dan nergens aan vast, en daar hou ik wel van.

Ik ga wel veel over de excursies opzoeken op internet, zodat ik weet of er excursies zijn die wel van te voren geboekt moeten worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief