Goeie tips

Eén van mijn vriendinnen heeft mij de kans gegeven om wat te kletsen met een echte Aussie… Ongeveer 2 weken terug kreeg ik een telefoontje van een vriendin, haar Australische nichtje was op bezoek, als ik wilde kon ik ook even langskomen om wat te vragen. Toen ik binnenkwam vroeg ze gelijk al wanneer ik zou gaan en wat ik allemaal wilde zien. Ze gaf me ook veel tips wat ik wel moest zien, wat niet, en ook in welke tijd ik waar moest zijn. Ze bood zelfs aan om mij mee te nemen door de South-west, wat dat was goedkoper dan met zo’n tour mee! Da’s toch relaxed! Ze gaf heel wat informatie over wat je echt gezien moet hebben, wat niet en wanneer de beste tijd is om te gaan.

Aan de hand van haar tips heb ik nu een route route uitgestippeld, waarvan ik denk dat die nu vrij definitief is. Ik blijf wel nog even doorzoeken op internet naar andere reisorganisaties, die delen van de reis misschien wat goedkoper aanbieden. En ook voor een ticket ben ik nog aan het rondkijken. Misschien is een ‘Round-the-World-Ticket’ (World Ticket Center) wel goedkoper dan losse tickets naar Sydney, NZ en weer terug…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief