Bij nader inzien

Ik heb er nog eens goed over na gedacht, en misschien ga ik wel gewoon een heel jaar naar Australië! Er is zo ontzettend veel te zien. Alleen al in Sydney zou ik mij minstens een maand kunnen vermaken…

Dan blijf ik een wat langer in elke grote stad en tussendoor doe ik dan die groepsreizen. Verder kan ik natuurlijk ook wat gaan werken voor extra inkomsten.

Ik heb hier en daar wat rondgesnuffeld op internet en kwam al een aantal leuke dingen tegen o.a. over het vervoer. Misschien schaf ik wel zo’n Greyhound buspas aan en bekijk ik in mijn eigen tempo heel Australië. Je kunt bijvoorbeeld een pas aanschaffen voor 1200 Dollar (720 euro), hiermee kun je dan 10.000 km afleggen. Zo’n buspas is een jaar geldig. En je krijgt vaak korting met een jeugdherbergkaart van Stay OK.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief